Skip to content

Software a mida

Solucions software d’última generació realitzades a mida i específicament per a cada client.

Ordinsa oferim la possibilitat de fer software a mida adaptat al que necessiten les empreses. Utilitzem metodologies de gestió que s’adapten a cada projecte, a cada empresa i a cada client. Tenir un software fet exclusivament per a la seva empresa té diversos avantatges: gran estalvi de temps, reducció en els costos, garantia de qualitat i facilitat del manteniment.

Què és un software a mida?

Justament es diu “a mida” perquè el software s’adapta als processos de gestió que l’empresa ja té consolidats. En el desenvolupament d’un software fet a mida s’estudien els processos de l’empresa per oferir les millors prestacions, que el contingut sigui l’específic per a l’empresa i rapidesa en l’execució.

 

En què es diferència el software estàndard d’un a mida?

El software a mida és aquell que es dissenya per a l’usuari de l’empresa i de la seva forma de treballar. És a dir, busca complaure totes les necessitats i adaptar-se el millor possible al que necessita la empresa. El software estàndard és un tipus de software genèric que busca resoldre múltiples necessitats i l’empresa només utilitzarà algunes, és un software que no s’adapta completament a les necessitats i funcions que l’empresa necessita.

Si t’interessa tenir el teu propi software fet a mida, pots preguntar-nos i et farem un pressupost sense cap compromís.

Whastapp Ordinsa