Software a medida

Solucions software d’ultima generació realitzades a mesura i específicament per a cada client.

En Ordinsa t’oferim la possibilitat de fer un software a mesura i com vostè li agradi més, a més utilitzem metodologies que s’adapten a cada projecte, a cada empresa i a cada client. Utilitzem metodologies de gestió de projectes clàssics com així també les mes àgils i modernes, per què tenir un software a mesura? Tenir un software fet exclusivament per tu porta diversos avantatges com un gran estalvi de temps, reducció en els costos, garantia de qualitat i facilitat del manteniment.

Que es un software a mesura?

Justament es diu “a mesura” perquè el sistema o software s’adapta als processos de gestió que l’empresa ja té consolidats. En el desenvolupament d’un software fet a mesura sempre s’estudien els processos de l’empresa. Algunes de les característiques del software a mesura són: Temps de desenvolupament, s’adapta a les necessitats específiques de l’empresa, pot contendre errors i es hagi de millorar, en general és més car que el software estàndard. És el software que s’adapta a l’empresa.

En que es diferiencia el software estándar d’un a mesura?

El software a mesura és aquell que es dissenya a mesura de l’usuari, de l’empresa i de la seva forma de treballar. És a dir, busca complaure totes les necessitats i adaptar-se el millor possible a què necessita una empresa. El software estàndard és un tipus de software genèric que busca resoldre múltiples necessitats, i l’empresa només utilitzarà algunes, és un software que no s’adapta completament a les necessitats i funcions que l’empresa necessita.

Si t’interessa tenir el teu propi software fet a mesura, pots preguntar-nos i et farem un pressupost sense cap compromís.