Venda de portàtils i ordinadors

Actualment, hi ha molts tipus d’ordinador amb característiques tècniques i de rendiment semblants. La diferència més evident entre equips equivalents es veu a la mida, a la marca i, si hi entenem una mica, en la qualitat dels components que el conformen. Si dubteu entre Mac o PC, les diferències més determinants són el pressupost o els gustos personals, però si són equips de la mateixa gamma, funcionaran de manera semblant.

És per treballar? El passejaré amunt i avall cada dia? Tinc molt d’espai on col·locar-lo? El primer que us recomanem és que tingueu clar quin ús li donareu i llavors mireu o pregunteu quin és el més adient per a vosaltres.

Ordinador de taula o sobretaula: Són els equips clàssics. N’hi ha que es col·loquen horitzontalment com a base del monitor (cada cop menys) i les torres “verticals” de PC que acostumen a posar-se a sota de la taula.

Barebone o mini PC: S’han posat molt de moda i són perfectes si hi ha manca d’espai. Són equips compactes que hi caben al palmell de la mà i no tenen res a envejar a una torre convencional.

All in one: Són l’alternativa PC (Windows) al Mac d’Apple, és a dir, si veieu una pantalla amb un teclat i un ratolí al davant i de la qual només surt el cable deL corrent elèctric estareu probablement davant d’un All in one. Tots els components estan encaixats al mil·límetre dins del monitor. Perfecte per estalviar espai i tenir una taula ben endreçada.

Portàtil: La facilitat de les connexions sense fils ha convertit als portàtils en els autèntics supervendes dels darrers anys. Si bé és cert que la seva vida útil és menor que la dels equips de sobretaula, són excel·lents si necessiteu un equip que es pugui transportar fàcilment. La durada de la bateria o la mida de la pantalla són aspectes molt importants a tenir en compte en el cas de decantar-nos per aquesta opció.

A mida: També hi ha l’opció de dissenyar un ordinador a mida (una torre clàssica) si és que teniu unes necessitats molt específiques i, normalment, el preu no acostuma a ser molt diferent del d’un equip de la mateixa categoria.